11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Peste 200 de sancţiuni au fost aplicate în weekend

Mehedinţi: Peste 200 de sancţiuni au fost aplicate în weekend

215 sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în acest weekend. Oamenii legii au reținut 29 de permise de conducere și au aplicat sancțiuni în valoare de 76.599 de lei .

În acest weekend, poliţiştii rutieri au continuat acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi, totodată, îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 215 sancţiuni contravenţionale în valoare de 76.599 lei, au fost reţinute în vederea suspendării un număr de 29 permise de conducere si au fost retrase două certificate de înmatriculare.
Poliţiştii au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi au cercetat 2 accidente grave de circulație.
Astfel, 59 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 47 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 pietoni pentru traversări neregulamentare, 19 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor, iar 2 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru efectuarea manevrelor de depășire neregulamentară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS