Polițiștii Biroului Rutier din Drobeta Turnu Severin au depistat, astăzi, un minor de 15 ani, din comuna Prunişor, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din cercetările efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost încredinţat minorului, pentru a fi condus, de către un tânăr de 22 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, care avea cunoştinţă că acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză, s-a întocmit dosar penal.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.