11.6 C
Craiova
duminică, 15 decembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: 55 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în ultimele...

Mehedinţi: 55 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 24 de ore

-

În ultimele 24 de ore echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele sectoare de drum din județul Mehedinți, dar și pe artere intens circulate din municipiul Drobeta Turnu Severin, cu scopul de a preveni ambuteiajele și a fluidiza traficul, în special la orele de vârf când valorile acestuia înregistrează o creştere semnificativă.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 82 de autovehicule și legitimarea a 96 de persoane, fiind aplicate 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.450 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe șoselele mehedințene arată astfel: viteză excesivă – 12 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 10 sancţiuni contravenţionale, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, abateri comise de pietoni – 3, iar alte abateri – 28.
În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 11 permise de conducere.
Astăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan, a vitezei excesive, dar și a celor săvârșite de către pietoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

Premierul Abe a inaugurat Stadionul Naţional 2020

Premierul japonez Shinzo Abe a salutat duminică finalizarea Stadionului Național construit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Recepţia vine la trei...