6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi Mehedinți: Un tată și copiii lui, răniți in accidentul produs de bărbat

Mehedinți: Un tată și copiii lui, răniți in accidentul produs de bărbat

-

Un bărbat de 48 ani din comuna Husnicioara, judet Mehedinți, care conducea un autoturism pe DJ 607A, pe raza localității, la un moment dat, din motive necunoscute, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. În mașina se aflau doi minori de 8, respectiv 10 ani, iar bărbatul a fost scos de pompieri. Atât tatăl, cât și copiii au fost transportați la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin pentru investigații medicale

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.