8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Carambol între două autoturisme şi un autotren.Traficul este oprit pe DN...

Mehedinţi: Carambol între două autoturisme şi un autotren.Traficul este oprit pe DN 6

-

Traficul rutier este blocat pe DN56A Vânju Mare – Calafat, la kilometrul 49, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Se fac cercetări pentru stabilirea vinovăţiei. Din fericire cei trei şoferi au suferit răni care nu le-au pus viaţa în pericol.

Se estimează ca în aproximativ 45- 60 de minute traficul să fie reluat.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.