6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Sub control judiciar după ce a accidentat o minoră şi a părăsit locul faptei

Mehedinţi: Sub control judiciar după ce a accidentat o minoră şi a părăsit locul faptei

Polițiștii din Strehaia au identificat, ieri, pe raza localității Lupșa de Jos, comuna Broșteni, un bărbat de 66 ani, bănuit de producerea unui accident rutier. Persoana respectivă a fost condusă la sediul Poliției orașului Strehaia, iar în urma cercetărilor desfășurate s-a dispus continuarea urmării penale pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, parărăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.
În seara zilei de 21 aprilie, bărbatul a condus un autoturism pe raza satului Lupșa de Jos, comuna Broșteni și a accidentat o minoră de 4 ani, din aceeași localitate, ce se afla pe stradă în calitate de pieton, iar ulterior a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. Din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere emis de autoritățile române.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a minorei care a fost transportată la Spitalul municipal Motru, județul Gorj, cu un autoturism particular, ulterior fiind transferată cu ambulanța la Spitalul Clinic de urgență Craiova, județul Dolj, pentru acordarea de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.
Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, iar astăzi, 23 aprilie,, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însușită de unitatea de parchet, ulterior instanța de judecată dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS