Mehedinţi: Prinşi conducând sub influenţa alcooluluiPolițiștii Secției 2 Rurală Șimian au depistat, azi noapte, un tânăr de 38 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN6, în comuna Șimian, județul Mehedinți, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, polițiștii Postului Cujmir au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe DC 127, neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 0,74% alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 mai 2019

Mehedinţi: Ordin de protecție emis de polițiști

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată, ieri, prin SNUAU 112 de către o femeie de 60 ani, din com. Stîngăceaua, jud. Mehedinți, cu privire la faptul că fiica sa, de 40 ani, a fost agresată de soțul acesteia. La fața

Sumarul ediției de luni, 27 mai 2019

Top