Polițiștii Secției 2 Rurală Șimian au depistat, azi noapte, un tânăr de 38 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN6, în comuna Șimian, județul Mehedinți, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri, polițiștii Postului Cujmir au depistat în trafic un bărbat de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped pe DC 127, neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 0,74% alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgență Drobeta Turnu Severin în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.