7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: La volan, fără permis de conducere

Mehedinţi: La volan, fără permis de conducere

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat, ieri, un bărbat de 26 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Iorga, la intersecția cu Aleea Petre Sergescu, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
În autoturism, ca pasager, se afla o tânără de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care i-a încredințat autoturismul pentru a fi condus, având cunoștință că acesta nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Tot ieri, polițiștii orașului Vînju Mare au depistat în trafic un bărbat de 48 ani, din comuna Pădina, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Vînju Mare, fără a poseda permis de conducere.
Din verificări, polițiștii au stabilit că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, acesta fiind înmatriculat în România și având plăcuțele cu numărul de înmatriculare retrase.

Polițiștii orașului Baia de Aramă au depistat, ieri, în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, un bărbat de 36 ani, din comuna Câlnic, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia verificării în baza de date s-a constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 04.03.2019.

Polițiștii Postului Şimian au depistat, ieri, un tânăr de 18 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în comuna Șimian, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Polițiștii Secției 2 Rurală Șimian au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Gogoșu, județul Mehedinți, în timp ce conducea un moped pe DJ 606, la intersecția cu D.N. 56 B, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
În toate cazurile cei depistaţi s-au ales cu dosare penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS