Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: 223 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 72...

Mehedinţi: 223 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 72 de ore

-

În acest weekend, echipajele de poliţie rutieră au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, în vederea fluidizării circulației şi prevenirii blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 337 de autovehicule și legitimarea unui număr de 364 persoane, fiind aplicate 223 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 94.535 de lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 102 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 41 de sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 8, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 8, abateri pentru defecțiuni tehnice constatate – 3, iar alte abateri – 61.
În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 31 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS