8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi100 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin EURES

100 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin EURES

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 100 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.).
Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, pere, nectarine, caise, etc.), precum și în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.
Cerințe: se solicita femei și bărbați; 50 de persoane la lucru în câmp (cules fructe) și 50 persoane la ambalatul fructelor; o parte din solicitanții bărbați vor fi șoferi camion, autobuz, tractoriști.
Limba straină: nu se solicită.
Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică).
Beneficii și alte condiții: transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește). Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).
Durată contract: 3, 6 sau 9 luni; program de lucru: complet; se lucreză de luni până sâmbătă.
Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Mehedinti, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti, telefon 0252/319029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30.04.2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS