22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: S-a întocmit dosar penal în cazul muncitorilor prinşi de un mal de pământ. O persoană a murit, iar o alta a fost rănită

Mehedinţi: S-a întocmit dosar penal în cazul muncitorilor prinşi de un mal de pământ. O persoană a murit, iar o alta a fost rănită

Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, ieri, prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat că, pe DN 56 C, în satul Burila Mică, comuna Gogoșu, judeţul Mehedinţi, a avut loc un accident de muncă soldat cu victime.
La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi, precum si reprezentanţi ai I.T.M. Mehedinţi, care în urma cercetărilor efectuate au stabilit că, ieri, în jurul orei 15:00, în satul Burila Mică, comuna Gogoșu, judeţul Mehedinţi, a avut loc un accident de muncă, un mal de pământ surpându-se peste doi muncitori.
În urma accidentului a rezultat decesul unui bărbat de 59 ani și vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 53 ani, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin cu ambulanța în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS