Acasă Local Mehedinţi (Video) Mehedinţi: Două persoane, prinse sub un mal de pământ în Burila...

(Video) Mehedinţi: Două persoane, prinse sub un mal de pământ în Burila Mică. Un bărbat a murit

-

UPDATE: Potrivit pompierilor mehedinţeni, medicul prezent la faţa locului a declarat decesul uneia dintre victime, un bărbat de 59 de ani. Al doilea bărbat rănit, de 53 de ani, este conştient și cooperant, însă prezintă leziuni la nivelul coloanei si toracelui si va fi transportată la spital.


Mai multe echipaje de pompieri intervin pentru salvarea a două persoane prinse sub un mal de pământ , în satul mehedinţean Burila Mică. La sosirea pompierilor, persoanele erau extrase. Din primele informaţii, o persoană este inconştientă şi i se efectuează manevre de resuscitare. Cea de-a două persoană este conştientă şi este monitorizată medical.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.