Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Şoferii prinşi în ilegalitate, amendaţi cu peste 17.500 de lei

Mehedinţi: Şoferii prinşi în ilegalitate, amendaţi cu peste 17.500 de lei

-

În ultimele 24 de ore, echipajele de poliţie rutieră din Mehedinţi au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, în vederea fluidizării circulației şi prevenirii blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.
Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier s-au materializat în controlarea a 86 de autovehicule și legitimarea unui număr de 106 persoane, fiind aplicate 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.540 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, ieri, pe drumurile publice din judeţ, este următorul: viteză excesivă – 7 sancţiuni contravenţionale, necuplarea centurii de siguranţă în timpul deplasării – 13 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 3, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 6, abateri pentru defecțiuni tehnice constatate – 5, iar În cadrul activităților desfășurate au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe o perioadă determinată, 6 de permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare. Important de precizat este faptul că nu au fost înregistrate accidente rutiere grave și nici infracțiuni la regimul rutier.
stăzi poliţiştii rutieri vor continua acţiunile tematice organizate pentru combaterea abaterilor la regimul circulaţiei, în special pentru combaterea consumului de alcool la volan, a vitezei excesive, dar și a celor săvârșite de către pietoni.

ȘTIRI VIDEO GdS