23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Cercetat după ce a fost prins cu 28.000 de ţigări de...

Mehedinţi: Cercetat după ce a fost prins cu 28.000 de ţigări de contrabandă

-

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din judeţul Mehedinţi au definitivat cercetările și au propus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat de 38 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Pe 1 ianuarie 2019, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce deținea într-un autoturism, aflat în parcarea blocului unde locuiește, cantitatea de 28.000 de ţigări de diferite mărci, ce nu aveau aplicate timbru fiscal şi despre care acesta cunoștea că provin din contrabandă.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat în cuantum de 14.576 lei a fost recuperat prin instituirea de măsuri asiguratorii.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.