14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiActivități dedicate Zilei Jandarmeriei Române la IJJ Mehedinţi

Activități dedicate Zilei Jandarmeriei Române la IJJ Mehedinţi

În contextul aniversării la data de 03 aprilie, a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a organizat o serie de activităţi în cinstea acestui eveniment.
Astfel, în perioada 18.03-29.03.2019, se desfășoară concursuri sportive între cadrele unității(șah, tenis de masă, fotbal-tenisț TIR). Activități informativ-educative și de prezentare a activității Jandarmeriei Române se desfășoară la nivelul subunităților din orașele Orșova, Baia de Aramă, Strehaia și Vânju Mare, în perioada 29.03-02.04.2019. Manifestările dedicate Zilei Armei continuă cu concursurile Cupa Jandarmeriei la TIR și Cupa Presei la TIR, ce se vor desfășura vineri, 29 martie a.c., de la ora 09.30, în poligonul situat pe strada Serpentina Roșiori din Drobeta Turnu Severin.

Cei care doresc să cunoască câte ceva din activitatea și misiunile pe care le desfășoară jandarmii mehedințeni, sunt invitați să participe marți, 02 aprilie a.c., de la orele 13.00, la Ziua Portilor Deschise, eveniment organizat la sediul unității noastre. Am pregătit exerciții cu câinii de serviciu care participă cu jandarmii la misiuni, exerciții demonstrative de autoapărare, ateliere de prezentare a armamentului și materialelor din dotare, prezentarea autospecialelor de intervenție ale jandarmilor folosite în misiuni specifice, precum și un exercițiu demonstrativ privind acțiunea subunității mobile pentru restabilirea ordinii publice.
Miercuri, 03 aprilie a.c., începând cu orele 13.00, Sala Palatului Culturii ,,Teodor Costescu” va găzdui simpozionul ,,Jandarmeria Română -de 169 de ani pentru România”, eveniment ce va încheia seria activităților dedicate Zilei Armei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS