13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiUPDATE / (VIDEO, GALERIE FOTO) Mehedinți: Accident teribil pe DN 6, la ieșire din Orșova. Trei minori, dintre care doi copii de trei ani, au ajuns la spital

UPDATE / (VIDEO, GALERIE FOTO) Mehedinți: Accident teribil pe DN 6, la ieșire din Orșova. Trei minori, dintre care doi copii de trei ani, au ajuns la spital

Un accident rutier cu victime a avut loc în urma cu puțin timp pe DN 6, la ieșire din localitatea Orșova.

Potrivit IPJ Mehedinți, două autoturisme s-au lovit frontal, în urma incidentului rezultând trei victime, doi copii de trei ani și unul de 14 ani, care au fost transportate la Spitalul Municipal Orșova.

După impact, una dintre mașini, un autoturism marca Opel, a fost distrusă aproape în totalitate. Acul acesteia a rămas blocat la viteza de 100 km/h.

Cealaltă mașină implicată în accident a fost un Logan înmatriculat în Gorj.

Traficul a fost blocat temporar pe acest drum național, în locul unde s-a petrecut accidentul.

UPDATE / Cum s-a întâmplat accidentul

Potrivit IPJ Mehedinți, un bărbat de 46 ani, din orașul Vanju Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DN6/E70, din direcția Drobeta Turnu Severin – Orșova, la km 361, la intrarea în municipiul Orșova, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Gorj, care circula din direcția Timișoara – Drobeta Turnu Severin, condus regulamentar de un bărbat de 48 ani, din aceeași localitate. După impact, autovehicul a ricoșat într-un autotren. La Spitalul Municipal Orșova au fost transportate 3 victime (2 minori de trei ani, pasageri în autoturismul vinovat) și un băiat de 14 ani (pasager în autovehiculul de GJ). Șoferul TIR-ului și cel din Gorj au fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost 0.

În cazul celui vinovat s-au recoltat probe pentru că nu a putut sufla în etilotest. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpa.

În prezent se circulă pe un sens alternativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS