Acasă Local Mehedinţi Voluntarii ISU Mehedinți au donat sânge

Voluntarii ISU Mehedinți au donat sânge

-

Voluntarii ISU Mehedinți s-au alăturat demersului de a salva vieți, printr-o acțiune de donare de sânge.
După ce, luni, pompierii din cadrul Gărzii Baia de Aramă au ales să doneze sânge, astăzi, şi voluntarii ISU Mehedinţi au dorit să ofere şansa la viaţă acelor persoane care luptă să-şi câştige acest drept.
Sperăm ca şi alţi cetăţeni să dea dovadă de solidaritate şi să conştientizeze că îşi pot ajuta semenii aflaţi în situaţii critice, care au nevoie de sânge, oferindu-le darul cel mai de preţ „VIAŢA”.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.