Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: 50 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate ieri

Mehedinţi: 50 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate ieri

-

Poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier Mehedinţi au aplicat, în ultimele 24 de ore, 50 de sancţiuni contravenţionale participanţilor la trafic, care nu au respectat Codul Rutier, in valoare de 25.235 de lei.

Poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedintene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.235 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere.
Poliţiştii au constatat 2 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, nefiind înregistrate accidente grave de circulație.
Astfel, 21 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, 11 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 2 pietoni au fost amendați pentru traversări neregulamentare, iar 2 conducători auto au fost sancţionaţi pentru lipsa documentelor.

ȘTIRI VIDEO GdS