11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiRazie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

41 de sancţiuni contravenţionale aplicate participanților la trafic în ultimele 24 de ore. 4 șoferi au fost sancționați pentru depășirea limitei legale de viteză, iar 11 conducători auto și pasageri au fost amendați pentru lipsa utilizării centurii de siguranță. Valoarea tuturor amenzilor aplicate depășește 20.000 de lei.

Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Europene și Naționale în colaborare cu Biroul Rutier, au dus la controlarea a 63 de autovehicule si legitimarea unui număr de 78 persoane, fiind aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.890 lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, pe drumurile publice, este următorul:
Depășirea limitei legale de viteză – 4 conducători auto; lipsa utilizării centurii de siguranţă pe timpul deplasării – 11 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 4, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, alte abateri – 20.
În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 8 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS