10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: La volan sub influența alcoolului

Mehedinţi: La volan sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat, astăzi, o femeie de 37 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe Calea Tg. Jiului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Județean de
Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta are dreptul de a conduce suspendat în perioada 04.12.2018-03.03.2019, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii Biroului Rutier dinDrobeta Turnu Severin au depistat, astăzi, un bărbat de 61 ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe pe strada Orly la intersecția cu Aleea Nuferilor, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Față de acesta s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS