Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: 41 de sancţiuni contravenţionale aplicate participanților la trafic în ultimele 24...

Mehedinţi: 41 de sancţiuni contravenţionale aplicate participanților la trafic în ultimele 24 de ore

-

Activităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Europene și Naționale în colaborare cu Biroul Rutier, au dus la controlarea a 62 de autovehicule si legitimarea unui număr de 78 persoane, fiind aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.675 de lei.
Desfăşurătorul abaterilor constate, ieri, pe drumurile publice, este următorul:
Depășirea limitei legale de viteză – 13 conducători auto; lipsa utilizării centurii de siguranţă pe timpul deplasării – 7 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de bicicliști – 2, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, alte abateri –17 abateri.
În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 6 permise de conducere.
În ceea ce priveşte bilanţul evenimentelor rutiere din ultimele 24 de ore, nu s-au produs accidente rutiere grave, fiind constatate 2 infracțiuni la regimul rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii vă solicită ajutor material. De aici se pot isca foarte uşor controverse, discuţii aprinse şi chiar conflicte...