Mehedinţi: 41 de sancţiuni contravenţionale aplicate participanților la trafic în ultimele 24 de oreActivităţile preventive desfăşurate de poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Europene și Naționale în colaborare cu Biroul Rutier, au dus la controlarea a 62 de autovehicule si legitimarea unui număr de 78 persoane, fiind aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.675 de lei.

Desfăşurătorul abaterilor constate, ieri, pe drumurile publice, este următorul:

Depășirea limitei legale de viteză – 13 conducători auto; lipsa utilizării centurii de siguranţă pe timpul deplasării – 7 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de bicicliști – 2, abateri constatate pentru lipsa documentelor – 2, alte abateri –17 abateri.


În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată, 6 permise de conducere.

În ceea ce priveşte bilanţul evenimentelor rutiere din ultimele 24 de ore, nu s-au produs accidente rutiere grave, fiind constatate 2 infracțiuni la regimul rutier.


Comenteaza acum

Alte stiri

11 februarie 2019

Şase cazuri de muncă „la negru”, depistate de ITM Gorj

Şase persoane care munceau fără forme legale de angajare au fost descoperite, săptămâna trecută, în urma acţiunilor de verificare efectuate de inspectorii de muncă din cadrul Serviciului Control Muncă Nedeclarată. Trei dintre acestea prestau ...

Sumarul ediției de marţi, 19 februarie 2019

Top