Polițiștii Posturilor Braniștea, Cujmir și Vînători cu ocazia activităților specifice organizate au depistat un bărbat de 28 ani, din comuna Vînători, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe DN 56 A, în localitatea Roșiori, din direcția Punghina – Cujmir, iar cu cu ocazia testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Pe DN 56C, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 46 ani, din comuna Devesel, județul Mehedinţi în timp ce conducea un autoturism în afara localității Bistrețu, com. Devesel, judeţul Mehedinţi, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției nr. 6 Rurală Cujmir au depistat pe DN 56C, pe raza comunei Vrata, un bărbat de 43 ani, din comuna Vrata, jud Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat și cu o alcoolemie de 0,66 mg/l în aerul expirat.
Autoturismul i-a fost încredințat de către soția acestuia, care se afla pe scaunul din dreapta și care cunoștea faptul că acesta are permisul de conducere anulat și se află sub influența alcoolului.
Bărbatul a fost transportat la Serviciul Județean de Ambulanță Drobeta Turnu Severin în vederea recoltării probelor biologice și stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de ,conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat şi sub influența alcoolului sau a altor substanțe și ,încredințarea unui vehicul unei personae cu permisul de conducere anulat şi sub influența alcoolului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.