Razie pe şoselele din MehedinţiAcţiunile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore au condus la aplicarea a 35 de sancţiuni contravenţionale şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră

Activităţile preventive desfăşurate în ultimele 24 de ore, de poliţiştii Serviciului și Biroului Rutier din cadrul I.P.J. Mehedinți s-au materializat în controlarea a 52 de autovehicule si legitimarea unui număr de 69 persoane, fiind aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9355 lei.

Desfăşurătorul abaterilor constate, ieri, pe drumurile publice, este următorul: depășirea limitei legale de viteză – 5 conducători auto; lipsa utilizării centurii de siguranţă pe timpul deplasării – 7 sancţiuni contravenţionale, abateri săvârşite de pietoni – 2, abateri constatate pentru defecțiuni tehnice – 2, alte abateri – 19 abateri.


În cadrul acţiunii, au fost reţinute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată 7 permise de conducere și retras un certificate de înmatriculare.

În ceea ce priveşte bilanţul evenimentelor rutiere din ultimele 24 de ore, nu s-au produs accidente rutiere grav, fiind constatată o infracțiune la regimul rutier.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 mai 2019

Mehedinţi: Ordin de protecție emis de polițiști

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată, ieri, prin SNUAU 112 de către o femeie de 60 ani, din com. Stîngăceaua, jud. Mehedinți, cu privire la faptul că fiica sa, de 40 ani, a fost agresată de soțul acesteia. La fața

Sumarul ediției de duminică, 26 mai 2019

Top