Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti a anunţat organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).
Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 si 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier–gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul în Mehedinti sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti, Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 3, în vederea înregistrării dosarelor.
Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14.01.2019–14.02.2019, ȋn intervalul luni–joi, orele 09.30–15.30, și vineri, orele 09.30–12.30.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numarul de telefon 0252/319029 sau pot fi găsite pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinti, https://www.anofm.ro/index.html?

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.