Mehedinţi: Prinşi băuţi la volanPolițiștii Biroului Rutier din Drobeta Turnu Severin au depistat o tânără de 26 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bdul T. Vladimirescu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

Azi noapte, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 43 ani, din comuna Cujmir, județul Mehedinți, care a condus un autovehicul pe strada Cicero din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.


Comenteaza acum

Alte stiri

24 mai 2019

Mehedinţi: Ordin de protecție emis de polițiști

Poliția orașului Strehaia a fost sesizată, ieri, prin SNUAU 112 de către o femeie de 60 ani, din com. Stîngăceaua, jud. Mehedinți, cu privire la faptul că fiica sa, de 40 ani, a fost agresată de soțul acesteia. La fața

Sumarul ediției de duminică, 26 mai 2019

Top