12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Biroului Rutier din Drobeta Turnu Severin au depistat o tânără de 26 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe bdul T. Vladimirescu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, iar ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

Azi noapte, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat de 43 ani, din comuna Cujmir, județul Mehedinți, care a condus un autovehicul pe strada Cicero din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS