Pompierii din cadrul ISU Mehedinţi au intervenit, în cursul zilei de astăzi, în sprijinul unei persoane cu probleme medicale. Având în vedere că drumul era acoperit de zăpada viscolită şi nu permitea accesul ambulanţei SAJ, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială cu tracţiune 6×6 pentru a ajunge la o persoană cu afecţiuni medicale în localitatea Matorăţi, comuna Iloviţa.
Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat pe braţe de către pompierii mehedinţeni, pe o distanţă de 500 m, şi apoi 1 km cu autospeciala de intervenţie, pentru a ajunge la ambulanţă.
Datorită intervenţiei salvatorilor, bărbatul, diagnosticat cu gută şi reumatism acut, a ajuns la spital, fiind transportat cu ambulanţa SAJ.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.