Razie pe şoselele din MehedinţiPoliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acţionat, ieri, pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea participanților la trafic asupra importanţei respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

Poliţiştii au controlat 38 de autovehicule si au legitimat 43 de persoane, constatând un număr de 26 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.


Au fost sancţionaţi 5 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, 3 şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 2 pietoni pentru traversarea neregulamentară a drumului public, iar 2 șoferi pentru lipsa documentelor.

Valoarea amenzilor aplicate în cursul zilei de ieri a fost de 12.315 de lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 februarie 2019

Dolj: 20 de şoferi au rămas fără pemis în câteva ore

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au desfăşurat joi, 21 februarie, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate pietonilor și autovehiculelor. În urma abaterilor ...
21 februarie 2019

Scandal în curtea unui bloc din Târgu Jiu

Poliţiştii gorjeni au intervenit joi dimineaţă într-un cartier din Târgu Jiu unde a avut loc un scandal între membri unei familii. Este vorba de o tânără de 25 de ani, care, în timp ce se afla în fața unui bloc,

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 februarie 2019

Top