Acasă Local Mehedinţi Razie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

-

Poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acţionat, ieri, pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea participanților la trafic asupra importanţei respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.
Poliţiştii au controlat 38 de autovehicule si au legitimat 43 de persoane, constatând un număr de 26 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 5 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, 3 şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 2 pietoni pentru traversarea neregulamentară a drumului public, iar 2 șoferi pentru lipsa documentelor.
Valoarea amenzilor aplicate în cursul zilei de ieri a fost de 12.315 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Amnistia fiscală, ultima strigare la ANAF de anulare a accesoriilor

Luni, 16 decembrie, este ultima zi în care persoanele fizice şi firmele mai pot depune cereri la Fisc pentru a beneficia de amnistia fiscală. Datornicii care plătesc datoria principală inclusiv pe 16 decembrie vor beneficia de anularea dobânzilor şi penalităţilor aferente, dacă au cerut acest lucru. Iată câţi datornici au beneficiat de OG nr. 6/2019 în Dolj.