Polițiștii Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au oprit, ieri, în trafic un autoturism, pe bulevardul Mihai Viteazu, condus de un tânăr de 20 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, iar din verificări s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere reținut în perioada 16.12.2018 – 13.02.2019, pentru comiterea de contravenții la regimul circulației rutiere.
Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul, profitând de neatenția proprietarului, sustrăsese autoturismul condus, din parcarea unui imobil de pe strada Orly, din municipiu, cu intenția de a-l folosi în interes personal.
Față de conducătorul auto s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.