Acasă Local Mehedinţi Şoferii mehedinţeni, amendaţi cu peste 71.000 de lei, în weekend

Şoferii mehedinţeni, amendaţi cu peste 71.000 de lei, în weekend

-

În acest weekend, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acţionat pentru impunerea respectării legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea participanților la trafic asupra importanţei respectării regulilor de circulație pe drumurile publice, prevenirea evenimentelor rutiere ce au drept cauză viteza, depășirea, dar și pietonii.

Poliţiştii au controlat 247 de autovehicule si au legitimat 254 de persoane, constatând un număr de 229 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 145 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum, 55 şoferi care nu purtau centura de siguranţă, 8 pietoni pentru traversarea neregulamentară a drumului public, iar 12 șoferi pentru lipsa documentelor.

Valoarea amenzilor aplicate în cursul zilei de ieri a fost de 71.110 lei.

Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere.

Astăzi, radarele vor fi amplasate după cum urmează:

DN6: Dr.Tr.Severin –Şimian –Prunişor – Tâmna –
DN6: Lunca Banului – Butoiești
DN56A: Șimian – Hinova – Rogova

Pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin

Bd.I.C. Brătianu – bdul T. Vladimirescu – Calea Tiimișoarei
bdul N. Iorga – str. W. Mărăcineanu – S. Roșiori

ȘTIRI VIDEO GdS

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.