6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiElevi ai Şcolii de agenţi de poliţie "Vasile lascăr" Câmpina, în practică la IPJ Mehedinţi

Elevi ai Şcolii de agenţi de poliţie „Vasile lascăr” Câmpina, în practică la IPJ Mehedinţi

38 de elevi ai Școlii de agenți de poliție “Vasile Lascăr” – Câmpina vor efectua stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

24 de fete și 14 băieți, elevi la instituția de profil amintită, vor efectua stagiul de practică până la sfârșitul lunii aprilie, la Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți. Ei au fost repartizați numai la structurile de ordine publică din cadrul inspectoratului, iar sub supravegherea atentă a specialiștilor vor dobîndi cunoștiințele necesare apărării, respectării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății publice și private respectiv asigurarea ordinii și liniștii publice.
Elevii vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la terminarea stagiului și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.
Șeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, comisar șef de poliție Luca Remus Lucian, le-a dorit succes și putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS