razie politie

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au continuat activitățile preventive pe șoselele mehedințene. Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor a fost de 1740 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, în special a celor produse pe fondul traversării neregulamentare și neacordării de prioritare pietonilor angajați în traversarea străzii prin locuri marcate corespunzător.
În cadrul activităților, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care 3 pentru viteză, 5 pentru lipsa utilizării centurii de siguranță, 4 pentru lipsa documentelor, 2 pentru traversarea neregulamentară a drumului public, iar 9 pentru alte abateri.
Valoarea totală a amenzilor a fost de 1740 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 3 permise de conducere.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.