Acasă Local Mehedinţi Razie pe şoselele din Mehedinţi

Razie pe şoselele din Mehedinţi

-

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au continuat activitățile preventive pe șoselele mehedințene. Au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor a fost de 1740 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, în special a celor produse pe fondul traversării neregulamentare și neacordării de prioritare pietonilor angajați în traversarea străzii prin locuri marcate corespunzător.
În cadrul activităților, au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care 3 pentru viteză, 5 pentru lipsa utilizării centurii de siguranță, 4 pentru lipsa documentelor, 2 pentru traversarea neregulamentară a drumului public, iar 9 pentru alte abateri.
Valoarea totală a amenzilor a fost de 1740 lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 3 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...

Bancul zilei

Un turist aflat în vizită într-o localitate turistică opreşte un localnic: Este acesta într-adevăr un loc sănătos?Desigur, răspunde acesta....