12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pe 19...

AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pe 19 octombrie

-

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în judeţ, pentru a oferi posibilitatea absolvenţilor instituţiilor de învăţământ şi altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni în mod direct, fata in fata, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis/concurs/probă de lucru, AJOFM Mehedinti va organiza în data de 19 octombrie 2018, vineri, incepind cu ora 10.00, la PALATUL CULTURAL THEODOR COSTESCU (TEATRU) din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 4, ”BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENTI”, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale. La acest târg de locuri de muncă pot participa si alte persoane care se află în căutarea unui loc de muncă.
Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.
În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, de la sfarsitul lunii septembrie 2018 salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, din cei peste 130 angajatori contactaţi, 67 dintre aceştia si-au confirmat participarea la această bursă, numărul total al locurilor de munca oferite de acestia fiind de 783, din care 23 pentru persoanele cu studii superioare, în diferite domenii de activitate precum industria componentelor auto, industria prelucratoare, usoara, comerţ, alimentaţie publică, transporturi, constructii, diverse activităţi de prestări servicii, intr-o gama foarte diversificata de meserii.
În perioada următoare, până în data de 17 octombrie 2018, va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă.
Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul acestei acţiuni organizată de instituţia noastră.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.