Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus, ieri, în executare un mandat de aducere emis pe numele unui tânăr de 21 ani, din orașul Ovidiu, jud. Constanța, care se sustrăgea cercetărilor, acesta fiind bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune, faptă prev. de art. 244 alin.1 și 2 Cod Penal.
Bărbatul, în perioada 13-17.05.2018, a indus în eroare mai mulți crescători de animale din localitățile Devesel și Gogoșu, județul Mehedinți, prin declinarea unei identități false și a calității de reprezentant al unei societății din județul Constanța, ocazie cu care a achiziționat un număr de 538 miei în valoare de 96.296 de lei, pentru care a întocmit în fals contracte de vânzare-cumpărare în numele societății respective, faptă rămasă inițial cu autor necunoscut.
În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști în baza unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar astăzi, 21 septembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.