Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Sancționați pentru că transportau material lemnos fără documente

Mehedinţi: Sancționați pentru că transportau material lemnos fără documente

-

Polițiștii orșoveni au depistat, ieri, un bărbat de 39 ani, din municipiul Orşova, judeţul Mehedinți, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 0,92m3 material lemnos, de esență fag. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, pentru cantitatea de 0,92 m3 material lemnos, barbatul nu deținea acte de provenienţă, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Orşova.
Aceleași efective au depistat un bărbat de 32 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinți, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1,615 m3 material lemnos, de esență fag.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, pentru cantitatea de 0,600 m3 material lemnos, bărbatul nu deținea acte de provenienţă, fapt pentru care a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Orşova.

Tot ieri, a fost depistat un bărbat de 28 ani, din comuna Butoieşti, jud. Mehedinți, în timp ce se afla staţionat lângă un atelaj hipo, în care se afla cantitatea de 0,420 m.c. material lemnos de diferite esențe (cer şi gârniţă) debitat, pentru care nu deținea documente de proveniență. Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, fiind confiscată întreaga cantitate de material lemnos și predată în custodie Ocolului Silvic Strehaia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...