10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: S-au dus la furat de porci cu o maşină neînmatriculată şi fără permis

Mehedinţi: S-au dus la furat de porci cu o maşină neînmatriculată şi fără permis

Un bărbat de 45 ani, din comuna Punghina, județul Mehedinți, a sesizat luni, 27 august, faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute i-au sustras 12 porci și trei câini pentru întors oile, de la stâna pe care o are amplasată în extravilanul localității Drincea, județul Mehedinți. Prejudiciul este în valoare de 20.000 lei .
La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cujmir, iar în urma activităților efectuate cu celeritate au identificat persoanele bănuite de sustragerea animalelor, fiind vorba despre doi tineri de 17 respectiv 22 ani, ambii din comuna Oprișor, județul Mehedinți. Prejudiciul în valoare de aproximativ 20.000 lei a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că suspecții s-au deplasat cu un autoturism, cu numărul de înmatriculare provizoriu, condus de către tânărul de 22 ani, care nu posedă permis de conducere, iar numărul de înmatriculare al autovehiculului este expirat din anul 2017.
Conducătorul auto a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar astăzi, 28.08.2018 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Față de tânărul de 17 ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar față de bărbatul de 22 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS