17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 77 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în ultimele 24 de ore

Mehedinţi: 77 de sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acţionat pentru disciplinarea participanţilor la trafic si pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, depăşirea, acordarea de prioritate, consumul de alcool.
Poliţiştii au controlat 94 de autovehicule si au legitimat un număr de 108 persoane, constatând un număr de 77 abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 19 de conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 10 de şoferi care nu purtau centura de siguranţă.

Poliţiştii au mai aplicat 3 sancţiuni contravenţionale pentru lipsa documentelor, iar 2 sancţiuni au fost aplicate pietonilor pentru traversări neregulamentare.
Valoarea amenzilor aplicate in cursul zilei de ieri este de 24.650 de lei. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării sau anulării 7 de permise de conducere.
Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele, vizând în special combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere înregistrate în ultima perioadă de timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS