10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Mehedinţi: Prinşi băuţi la volan

Polițiștii Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat, ieri, un bărbat de 52 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, care a condus un autoturism, pe DJ 607 A, în localitatea Cerneți, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tor aseară, aceleași efective de poliție au depistat un bărbat de 48 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județ Mehedinți, care a condus un autoturism pe strada Brâncoveanu, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Strehaia aflaţi, aseară, în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 606, în localitatea Plopi, comuna Tîmna, jud. Mehedinţi, au depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Tîmna, sat Plopi, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul municipal Motru în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS