Acasă Local Mehedinţi Elevii aflați în practică la Jandarmeria Mehedinți au terminat primul modul al...

Elevii aflați în practică la Jandarmeria Mehedinți au terminat primul modul al stagiului

-

15 elevi de la Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au efectuat primul modul al stagiului de practică pe segmentul de ordine si siguranță publică și vor parcurge cel de-al dolilea modul, în domeniul pazei si protecției instituționale.
În perioada 9.05 – 3.08.2018, elevii jandarmi au fost repartizați în cadrul structurilor de ordine si siguranță publică, participând la misiunile specifice sub coordonarea tutorilor profesionali. De pe data de 6 august și până pe 31 august a.c., ei vor fi repartizați la detașamentele de pază și protecție instituțională ale inspectoratului. La finalul stagiului de practică urmează evaluarea din cele două specializări parcurse, iar media notelor reprezintă calificativul general obținut. Această apreciere are o pondere semnificativă în stabilirea mediei finale de absolvire, pe baza căreia viitorii jandarmi vor fi departajați și repartizați în unitățile Jandarmeriei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...