În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii mehedinţeni au intervenit la peste 100 de evenimente, au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale și au constatat nouă infracțiuni. Pentru siguranţa cetăţenilor, 152 de poliţişti mehedinţeni au acționat, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate 80 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 6 aparate radar. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 112 evenimente, dintre care 58 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților, au fost constatate nouă infracţiuni, fiind prinsă în flagrant delict o persoană bănuită. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 201 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 52.915 lei și au confiscat bunuri în valoare de aproape 600 de lei.
În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor desfășurate pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare auto.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.