17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Depistați la volan sub influența alcoolului

Mehedinţi: Depistați la volan sub influența alcoolului

Polițiștii Biroului Ordine Publică al Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au depistat, astăzi, un bărbatm de 38 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crişan, având o concentrație de 0,70 % mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Secția UPU a Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Tot astăzi, poliţiştii au depistat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Vlădaia, județul Mehedinti, în timp ce conducea un autoturismul pe strada Serpentina Roșiori din municipiul Drobeta Turnu Severon, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS