Mehedinţi: Două case cuprinse de flăcări. Pompierii din Vânju Mare, la datorieStația de Pompieri Vânju-Mare a intervenit, ieri după amiază, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 10 pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Cujmir. La sosirea echipajului, S.V.S.U. Cujmir acționa cu patru voluntari pentru stingerea incendiului. Au ars acoperișul casei de locuit construit din lemn cu învelitoare din țiglă circa 80 mp, trei anexe construite din lemn acoperite cu tablă respectiv țiglă circa 82 mp. S-au degradat: o motopompă, o ladă frigorifică, un frigider, materiale textile, mobilier bucătărie, două mașini de spălat, 200 baloți lucernă (circa 4 tone) și circa 2 tone de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de conductor electric neizolat.

Stația de Pompieri Vânju-Mare a intervenit în această dimineaţă cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi şase pompieri militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Traian. Au ars acoperișul casei de locuit construit din lemn cu învelitoare din țiglă circa 70 mp, cinci camere a câte 10 mp, mobiler și materiale textile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiul.


 


Comenteaza acum

Alte stiri

2 martie 2019

Gorj: Incendiu la o casă din satul Pojaru

În jurul orei 7:30, pompierii gorjeni au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa in comuna Bustuchin, satul Pojaru. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma din cadrul ...

Sumarul ediției de duminică, 24 martie 2019

Top