Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Prins băut la volan

Mehedinţi: Prins băut la volan

-

Polițiștii Biroului Ordine Publică din Drobeta Turnu Severin au depistat, azi noapte, un tânăr de 20 ani din comuna Gogoșu, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan din municipiu, având o concentrație alcoolica de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Secția UPU a Spitalului Județean Drobeta Turnu-Severin unde a refuzat prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.