15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prins băut şi fără permis la volan

Mehedinţi: Prins băut şi fără permis la volan

O patrulă de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției orașului Strehaia, a oprit, ieri în trafic, pe strada Republicii, un autoturism înmatriculat în județul Gorj.
Cu ocazia controlului efectuat, s-a stabilit că autoturismul era condus de către un barbat de 30 ani, din orașul Strehaia, județul Mehedinți, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etiloltest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere rezultatul testării, i s-a solicitat șoferului să însoțească echipajul de poliție la Spitalul Motru în vederea recoltării de monstre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, moment în care acesta a refuzat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. fapte prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 1 din C.p. și art. 337 din C.P.

Polițiștii Biroului Rutier în colaborare cu Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acţiune pe linia acordarii de prioritate vehiculelor. Cu această ocazie au fost controlate 41 de autovehicule și legitimate 45 persoane, fiind aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 3190 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS