27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: 105 tineri doresc să devină jandarmi

Mehedinţi: 105 tineri doresc să devină jandarmi

15 iunie este data limită pentru înscrierea candidaților care doresc să urmeze cursurile instituțiilor de învățământ care formează viitorii jandarmi – Școla Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și ,,Petru Rareș” Fălticeni.
În urma campaniei derulate în vederea recrutării tinerilor, la sediul Jandarmeriei Mehedinți, s-au înscris 105 candidați pentru cele două instituții de învățământ, urmând ca până pe data de 6 iulie a.c., să depună dosarul de candidat. Următoarea etapă este susținerea evaluării psihologice care va avea loc în perioada 02-20 iulie a.c. Candidații care vor fi declarati ,,admis” se vor prezenta în data de 24 august, la instituțiile de invățământ pentru care au optat, unde vor susține următoarele probe: contravizita medicală, evaluarea performantelor fizice și testul scris.
Relaţii suplimentare privind depunerea dosarelor de candidat pentru examenul de admitere, se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, zilnic între orele 08.00-16.00, sau pe site-ul unităţii www.jandarmeriamehedinti.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS