9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţeni prinşi băuţi conducând vehicule

Mehedinţeni prinşi băuţi conducând vehicule

Polițiștii Secției 2 Rurală Șimian au depistat un bărbat de 64 ani, din comuna Devesel, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un moped pe o uliță săteasca din satul Scăpău, comuna Devesel, județul Mehedinţi, fără a poseda permis de conducere, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzand recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Aceleași efective au depistat un bărbat de 26 ani, din comuna Devesel, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un moped pe DJ 562 în satul Devesel, proprietatea unei alte persoane din aceeași localitate.
În urma verificărilor efecutate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Propirietarul mopedului a declarat că el i-a încredințat vehiculul persoanei respective, deși avea cunostință despre faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Polițiștii orașului Strehaia au depistat, ieri după amiază, un bărbat de 52 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 670 A, în comuna Florești, judeţul Mehedinţi, sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0, 41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Motru în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS