9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

Mehedinţi: Depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat

La data de 23.05.2018, ora 17.45, polițiștii orașului Strehaia au depistat un bărbat de 47 ani, din orașul Strehaia, jud.Mehedinți, în timp ce conducea pe raza localității un autoturism neînmatriculat în circulație. Din verificările efectuate polițiștii au stabilit că autovehiculul era radiat definitiv din circulație de autoritățile din Belgia încă de la data de 23.04.2018.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punerea în circulație și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, faptă prev. și ped. de art. 334, alin.1, din C.Pen.

Acțiuni organizate de polițiștii severineni cu sprijinul jandarmilor

La data de 23.05.2018, polițiștii Biroului de Ordine Publică-Compartiment Siguranţă Publică şi Patrulare în cooperare cu efective din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi au organizat o acțiune în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale cu cereale şi produse de panificaţie, identificarea persoanelor care practică activităţi de comerţ stradal neautorizat prin vânzarea de ţigări netimbrate, vânzarea produselor şi altor mărfuri contrafăcute, protejarea populaţiei împotriva unor practici ilicite, creşterea puterii de cumpărare şi modul de comercializare a produselor din sectorul agroalimentar.
Cu această ocazie au fost legitimate 64 persoane, controlate 7 societăți comerciale și 13 producători agricoli, fiind aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3170 lei.

La data de 23.05.2018 polițiștii Biroului Rutier în colaborare cu Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au organizat o acțiune urmărind respectarea regulilor de circulație de către toți participanți la traficul rutier, ocazie cu care au fost controlate 21 de autovehicule, legitimate 30 persoane și aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de 3.625 lei. Din numărul total de sancțiuni, 8 au fost aplicate pietonilor, 6 pentru lipsa utilizarii centurii de siguranță de către conducătorii auto, 3 pentru utilizarea telefonului mobil la volan, iar alte 12 sancțiuni pentru diverse abateri. Polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS