10.9 C
Craiova
sâmbătă, 16 noiembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi Locuri de muncă vacante şi cursuri de formare profesională în Mehedinţi

Locuri de muncă vacante şi cursuri de formare profesională în Mehedinţi

-

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Mehedinţi a anunţat că astăzi sunt disponibile peste 750 locuri de munca, din care 25 pentru persoanele cu studii superioare, oferte care au fost prezentate şi în cadrul bursei generale a locurilor de muncă care s-a desfăşurat pe 20 aprilie în Drobeta Turnu Severin. Pentru depistarea acestora, salariaţii AJOFM Mehedinţi au contactat peste 210 de agenţi economici, dintre aceştia 75 au participat la această acţiune şi au trimis ofertele de locuri de muncă vacante în diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, uşoara, bancar, asigurări, construcţii, comerţ, alimentaţie publică, turism, hoteluri şi restaurante, transporturi, diverse activităţi de prestări servicii.
Aceste locuri de muncă vacante sunt într-o gamă foarte diversificată de meserii, existând locuri de muncă atât pentru persoanele calificate cât şi pentru cele necalificate.

În vederea asigurării reconversiei profesionale prin organizarea de cursuri de formare profesionala în diverse profesii şi meserii, astfel încât şomerii înregistraţi în evidenţele AJOFM Mehedinţi (indemnizaţi şi neindemnizaţi) să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să-şi găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă, in aceasta perioada se fac înscrieri pentru cursuri de calificare/recalificare in meseriile de dulgher-tamplar-parchetar, manichiurist-pedichiurist, bucatar si lacatus mecanic, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.
Practic, orice şomer înregistrat în bazele de date se poate înscrie la unul din cursurile menţionate mai sus, iar în momentul în care grupele de participanţi vor fi formate, vor fi demarate activităţile de instruire teoretică şi practică.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, telefon 0252/319029, e-mail: [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS