Poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 28 de ani din Drobeta Turnu Severin bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuință aflată în construcție.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani bănuit de sustragerea mai multor bunuri dintr-o locuință din municipiu.

În fapt, persoana în cauză, în perioada 27.12.2017 – 03.01.2018, prin forţarea unui geam termopan, ar fi pătruns într-un imobil aflat în construcție, situat pe strada Calea Tîrgu Jiului, de unde ar fi sustras o bicicletă și o bormașină. Prejudicial estimat la aproximativ 4.000 de lei nu a fost recuperat până în prezent. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.