8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi 150 locuri de muncă în Spania

150 locuri de muncă în Spania

-

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.
Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe, curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole.
Cerințe: sunt oferite 150 locuri de muncă după cum urmează: 100 femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit; 50 bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști.
Limba straină: nu se solicită.
Salariu: 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabrică).
Beneficii și alte condiții: transportul dus-întors Spania este plătit de muncitor; pentru locuință, utilități și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și 5% din salariu in al doilea an; locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării; familia va locui în camere separate; se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește); contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).
Durată contract: aprilie-septembrie 2018 cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie 2018.
Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Mehedinţi, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Mehedinţi, telefon 0252/319029, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate; inscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 31.03.2018.
Data și locația bursei vor fi comunicate la o dată ulterioară.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.