Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Cercetaţi pentru furt calificat, deținerea sau folosirea materialelor explozive

Mehedinţi: Cercetaţi pentru furt calificat, deținerea sau folosirea materialelor explozive

-

În urma unei sesizări, jandarmii mehedințeni au depistat zilele trecute un bărbat care forțase portiera unui autoturism parcat în zona Autogării din municipiul Drobeta Turnu Severin. Până la sosirea jandarmilor, severineanul de 57 ani, reușise să sustragă o trusă de chei cu mai multe componente. Pentru fapta sa, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pe care le-au înaintat organelor competente în vederea continuării cercetărilor. Tot zilele trecute, în zona de agrement a pădurii Crihala, atentia jandarmilor a fost atrasă de zgomotul unor petarde. În scurt timp, a fost identificat un tânar care arunca dintr-un autoturism mai multe materiale pirotehnice. Cu ocazia controlului corporal preventiv, jandarmii au găsit asupra tânărului 10 bucăți de materiale pirotehnice. La fața locului a fost solicitată echipa operativă din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din I.P.J.Mehedinti. În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii privind deținerea, transportul ori folosirea materiilor explozive sau orice alte operațiuni privind circulatia acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

FRF va permite consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste îmbucurătoare microbiştilor din România. FRF doreşte permiterea consumului...

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.